Valikko
Valikko

Hae mukaan tiimiimme!

Olemme nopeasti kasvava yritys, jolla on tavoitteet korkealla! Yli 50 työntekijäämme sijaitsevat Tukholmassa, Oslossa, Kiovassa ja Helsingissä. Tarjoamme SaaS-ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita rekrytoimaan laadukkaammin ja tehokkaammin. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme auttaa kaiken kokoisia organisaatioita yksityisellä ja julkisella sektorilla osaamisen kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Mihin uskomme

ReachMeellä uskomme, ettei taustalla ole merkitystä kunhan asenne ja into on kohdallaan. Oikealla motivaatiolla sinulla on paremmat edellytykset onnistua ja uskomme ihmisten kasvavan vastuun ja luottamuksen myötä.
 
 

Tekemällä työmme hyvin, autamme asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa ja löytämään oikeat osaajat. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee meidän tarjota asiakkaillemme kokemuksia, konsultointia ja tukea, eikä pelkästään rekrytointijärjestelmää. Tämä tekee työstämme hauskaa ja merkityksellistä.

Tarjoamme sinulle

Haluamme tarjota sinulle työpaikan täynnä mahdollisuuksia. Olemme oman alamme kärjessä, jossa uusin teknologia kehittyy parhaillaan. Välitämme aidosti työstämme ja toisistamme, joten saat mahdollisuuden kuulua meidän iloiseen ReachMee perheeseen!

Yhdessä tiimin kanssa voit kasvaa työroolissasi ja kehittää taitojasi. Tulet saamaan työtehtävissäsi paljon vastuuta ja myös vapautta, sillä haluamme sinun kehittyvän oman kiinnostuksesi ja yrittelijäisyytesi mukaan.

@reachmee_suomi

Avoimet työpaikkamme