Valikko
Valikko

Laura Granström

Customer Success Manager

Aloitin ReachMeellä toukokuussa 2017, eli pian sen jälkeen kun ReachMee rantautui Suomen markkinoille. On ollut todella kiinnostavaa päästä hyppäämään mukaan lähes alusta alkaen ja näkemään kuinka paljon kehitystä on tapahtunut sekä asiakkaiden määrässä, tiimin toimintatavoissa että omassa osaamisessani.

Näiden kolmen vuoden aikana olen päässyt työskentelemään eri rooleissa, ja ReachMee on mahdollistanut sen, että voin suuntautua juuri minua itseäni kiinnostavien tehtävien pariin ja päässyt aina kehittämään osaamistani. Kun aloitin ReachMeellä, työskentelin uusasiakasmyynnissä, ja etenin hallitsemaan omia myyntiprosessejani. Nyt tällä hetkellä työskentelen asiakkuusvastaavana, ja tehtäviini kuuluu uusien asiakkaidemme kouluttaminen sekä asiakkaiden auttaminen ReachMeen käyttöön liittyvissä asioissa.

Töissä minulle on tärkeintä että ympärillä on hyvä tiimi ja onkin ihan mahtavaa, miten hyvä porukka meillä on. Ollaan aina valmiita auttamaan toisiamme ja kehittämään asioita eteenpäin yhdessä!