Valikko
Valikko

Tom Grönlund

Country Manager Finland

Tom tässä tervehdys! Olen kahden taaperon isä, golfia pelaava ja kitaransoitosta nauttiva helsinkiläinen. Valmistuin markkinoinnin maisteriksi Hankenilta 2012 ja olen sen jälkeen vahvasti toiminut SaaS alalla myynnin ja asiakkuuksien parissa. Ala on aina kiehtonut minua, sillä sen koneisto ei valehtele ja se on mielestäni hyvin läpinäkyvä. Menestyksen ja kasvun reseptinä toimii oikeat tyypit oikeissa tehtävissä, aktiivinen myynti ja tyytyväiset asiakkaat.

Sain tammikuussa 2017 ilon ja kunnian kääriä hihat ja tuoda ReachMeen rekrytointityökalun Suomeen. Ensimmäiset kuukaudet rakensin pohjaa yksin, jonka jälkeen olen saanut toivottaa useamman kollegan tervetulleeksi Suomen tiimiin. Tämä on ollut todella hieno ja opettavainen matka tähän asti ja olen onnekseni saanut sen jakaa upeiden kollegoiden kanssa.

Varsinkin alkuaikoina olen tehnyt hyvin aktiivista myyntityötä ja implementointeja itse. Tämä on ollut todella mielenkiintoista ja hauskaa, sillä rakastan myyntiä ja olen päässyt seuraamaan markkinaa hyvin läheltä. Tiimin kasvaessa oma roolini on kehittynyt valtavasti sen painottuessa enemmän strategiseen ajatteluun ja tiimiläisten työn mahdollistamiseen. Koen, että vaikka tittelini on pysynyt samana olen siitä huolimatta päässyt kasvamaan roolissani ja jatkuvasti löytämään siitä uusia ulottuvuuksia.