Valikko
Valikko

Tomi Paatsalo

Business Development Manager

Olen Tomi ja ollut ReachMeellä töissä toukokuusta 2019 lähtien. Tällä hetkellä olen osa myyntitiimiä Jerryn ja Pauliinan kanssa. Olen vastuussa oman myynnin kehittämisestä ja näin ollen vastuullani on potentiaalisten asiakkaiden etsiminen, kontaktoiminen, ongelmanratkaisu ja loppujen lopuksi hyvien sopimusten solmiminen asiakkaiden kanssa.

Parasta työssäni on se, että pääsen olemaan konkreettisesti mukana rakentamassa ReachMeen tulevaisuutta ja kasvua. Toisena erityisen motivoiva piirre työssäni on se että voin itsenäisesti vaikuttaa työntekorutiineihin ja pääsen yrittäjän tavoin vaikuttamaan työskentelytapoihin.

Tiimilleni yritän säteillä energiaa, positiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin rohkeasti. Unelmani on vaikuttaa yli 2 miljoonan ihmisen elämään jollakin positiivisella tavalla. Uskon että ReachMee on hyvä ponnahduslauta tämän mission ensimmäisiä askeleita ottaessa.

Käy kurkkaamassa avonaisia myyntitiimin paikkoja tai jätä avoin hakemus niin ollaan yhteyksissä. ReachMeellä pääsee aidosti jeesimään yrityksiä. Motivoidun kun näen oman työni vaikuttavan positiivisesti yritysten arkeen.