Valikko
Valikko

Pauliina Luukkainen

Business Development Manager

Alun perin miusta piti tulla opettaja, niin pitkään kun muistan. Sen jälkeen halusin lukea ranskan kieltä, ja lopulta päädyin opiskelemaan Helsinkiin Tradenomiksi. Olen myös aina vannonut, ettei minusta ikinä tulisi myyjää, mutta muutaman mutkan kautta se alkoikin tuntua opiskelujen jälkeen hyvältä vaihtoehdolta. Löysinkin tieni lopulta ReachMeelle.

Aloitin ReachMeellä Sales Development Representativena 2018 syksyllä buukkaamaalla tapaamisia muille kollegoille, ja sitä kautta pikkuhiljaa opin myyntiprosessin kulkua. Joka päivä olen oppinut uusia asioita, ja päässyt kiinni myynnin saloihin. Vajaa vuoden päästä otin haltuun Business Development Managerin roolin ja vastuun omista myyntiprosesseista. Tehtävä ei missään nimessä ole ollut helppo, haasteita kohtaan päivittäin, mutta sen takia tästä työstä pidänkin. Sitten kun onnistuu, onnistuu isosti ja sitä juhlitaan yhdessä koko tiimin kanssa.

Myynti vaatii kuuntelutaitoa, sisukkuutta, inhimillisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä tietysti oma persoona pitää olla mukana! ReachMeellä olen alusta asti saanut olla oma itseni, ja on kiva tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa. On ollut mahtavaa olla mukana rakentamassa Suomen kokonaisuutta ja auttaa yrityksiä rekrytoimaan heille ne sopivat ihmiset.